Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Data & Duurzaamheid

Versnel duurzame ontwikkeling door datagedreven verbetering. 

Structureer gegevens

Combineer en analyseer data om beter inzicht te krijgen in duurzaamheids aspecten.

Beheers je impact

Niet alleen weten wát de impact is, maar ook aan welke knoppen je kan draaien voor verbetering.

Anticipeer op wetgeving

Data speelt een steeds grotere rol binnen duurzaamheids- verantwoording .

Wat is de rol van data voor duurzaamheidsmanagement?

Data verandert de manier van werken en versnelt verandering. Zeker op het gebied van duurzaamheid kan het aantoonbaar maken met de juiste gegevens een belangrijke rol spelen in de transitie die je organisatie doormaakt. 

Het beheersen en inzichtelijk maken van alle gegevens over verschillende bedrijfsprocessen is echter niet eenvoudig. Vaak heeft een organisatie te maken met talloze databronnen die verschillend van aard zijn. Door dit slim aan te pakken onstaat een toekomstbestendig systeem. 

Logistieke optimalisatie

Zijn er niet-nuttige ritten die kunnen worden voorkomen? Is er überhaupt inzichtelijk waar de meeste uitstoot vandaan komt en hoe er kan worden bespaard?

Voedselverspilling

Zijn er kansen om voedselverspilling tegen te gaan door de verwachtte vraag te gebruiken voor inkoop? Kan het menu worden aangepast om beter te voldoen aan de wensen van de klant?

Gebouwbeheer & Energie

Wordt de ruimte optimaal benut en hoe kan slimmer worden omgegaan met energie?

Duurzaamheidsrapportage

Zijn alle processen inzichtelijk als het gaat om impact en kan dit op de juiste manier worden gerapporteerd?

“De handigheid waarmee ze systemen koppelen is indrukwekkend.”

 “Strategy01 heeft ons in eerste instantie geholpen met het verkrijgen van inzicht door data uit de diverse systemen slim te koppelen. De handigheid waarmee ze dat deden was indrukwekkend. Maar echt leuk vonden mijn collega’s en ik de stap daarna waarbij we samen de eerste verbeterplannen hebben bedacht en meetbaar gemaakt. Hun enthousiasme en vernieuwende kijk op zaken heeft ons goed gedaan.” 

Martien van den Bouwhuijsen Directeur Van den Bouwhuijsen BV

Neem contact op voor een (digitale) kennismaking.