Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Aangenaam kennis
te maken.

Wij begeleiden organisaties in hun datagedreven groei door successen met data te creëren.

Over Strategy01

Strategy01 is in 2018 opgericht op de Jheronimous Academy of Data Science in 's Hertogenbosch. 

Datagedreven werken is de sleutel tot succes.

Het vermogen om datagedreven beslissingen te maken bepaalt in steeds grotere mate hoe toekomstbestendig een organisatie is. 

Data verandert de manier van werken. Om hier succesvol in te zijn is een passende infrastructuur vereist en zijn handvaten nodig om met gegevens aan de slag te gaan. 

onze aanpak

Van klein succes naar groots resultaat.

Ons enthousiasme over data dragen we over op de organisaties waarvoor we mogen werken. Klein beginnen - op zoek naar groots resultaat. Haalbaar en effectief, door onze expertise in data toe te passen op de complexe uitdagingen waar je voor staat.

Het team

Wij zijn Strategy01. Opgericht door twee Data Scientists met de ambitie om organisaties de maximale kracht van data te laten benutten.

Data Scientist & Informatiespecialist

Niels van Gorsel

Data Scientist & Innovatie expert

Joris de Bruijn

Neem contact op voor een (digitale) kennismaking.