Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Datagedreven Werken

Het omarmen van datagedreven werken is cruciaal voor een toekomstbestendig bedrijf. Hoe zet je de eerste stap? 

Datagedreven cultuur

De mensen binnen je organisatie staan centraal in de transformatie naar datagedreven werken.

De juiste infrastructuur

De basis is schone en beschikbare data - integraal gekoppeld op een veilige, centrale plek.

Datagedreven beslissingen

Uiteindelijk draait het om de beslissingen. Van operationeel en tactisch tot strategisch.

Waar te beginnen met datagedreven werken?

De ambitie is er wel, maar desondanks blijft de transitie naar datagedreven werken iets wat op de lange baan wordt geschoven. 

Een gebrek aan inzicht in wat er überhaupt mogelijk is met data draagt hier in belangrijke mate aan bij. Vanuit deze ontwetendheid blijft het draaiend houden van de organisatie op de huidige wijze centraal staan of krijgen andere ontwikkelingen voorang. 

Daarbij spelen nog twee zaken een rol. Enerzijds zijn de organisatie en de mensen vaak niet klaar voor vernieuwing, en anderzijds is de infrastructuur en technologie nog niet beschikbaar binnen het bedrijf om datagedreven te gaan werken. Dus hoe zet je een eerste stap?

Een kleine stap richting groots resultaat. 

Onze aanpak is erop gericht om eerst een klein succes te creëren vanuit de reeds beschikbare gegevens. Vanuit daar onstaat enthousiasme en geloof in data. 

Hierbij kijken we tegelijkertijd naar de kwaliteit en bruikbaarheid van gegevens in het algemeen om zo te inventariseren welke datakansen zijn en waar het verbeterpotentieel ligt.

Zonder de organisatie uit het oog te verliezen ontwikkelen we stap voor stap datagedreven werken dat bijdraagt aan groots resultaat. 

Onze aanpak voor datagedreven succes.

Onze aanpak is erop gericht om snel toe te werken naar kleine successen op de plekken waar de meeste impact kan worden gemaakt. 

Vanuit ons aanstekelijke enthousiasme bouwen we aan datagedreven organisaties waar je blij van wordt.

01

Quickscan

Wat is het vertrekpunt en waar liggen de grootste kansen?

02

Ontwikkeling

Onze specialisten ontwikkelen de eerste stap. 

03

Projectsucces

Vanuit een eerste succes onstaat enthousiasme en geloof in data.

“Iedere verandering begint bij feiten.”

 “Iedere verandering begint bij feiten. In het dagelijks handelen van voedingsbereiding binnen het ziekenhuis zijn we meer gefocust op het proces, maar verbetering begint bij de analyse van data. Dankzij waardevolle inzichten hebben we meer focus over waar te beginnen en waar het meeste effect en impact valt te behalen.” 

Paul Keusters Hoofd Facilitair Bedrijf Ziekenhuis Gelderse Vallei

Neem contact op voor een (digitale) kennismaking.