Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Projectsucces is wat telt. 

Of het nu gaat om een standaard dienst of een maatwerk oplossing, wij stoppen pas bij projectsucces. 

Onze diensten

Dit is hoe we onze klanten blij maken.

Datakansenscan

Onderzoek binnen een afdeling waar de meeste impact te behalen valt.

Data Analytics

Ontwikkel een datakans met vooraf afgestemd meetbaar resultaat.

Dashboarding

Benut inzicht en gebruik self-service analytics om te sturen op data.

Infrastructuur

Bouw aan een toekomstbestendige omgeving om data te beheren.

Automatisering

Bespaar door handmatige en tijdrovende processen te automatiseren.

Data Partnership

Laat ons je ondersteunen de afdeling doorlopend te voorzien van het benodigde inzicht.

"We hebben geen idee van de mogelijkheden van data." 

Een gebrek aan inzicht in wat er überhaupt mogelijk is met data draagt  in belangrijke mate bij aan het onvermogen om te beginnen met datagedreven te werken.

Vanuit deze ontwetendheid blijft het draaiend houden van de organisatie op de huidige wijze centraal staan of krijgen andere ontwikkelingen voorang. 

Een eerste stap die logisch is om te zetten is het inzichtelijk maken van de beschikbare data, de kwaliteit en de bruikbaarheid van deze gegevens om de bedrijfsvoering te verbeteren. 

Van complex vraagstuk naar begrijpelijk inzicht. 

Bij Strategy01 worden we vrolijk van complexe vraagstukken. We gaan op zoek naar de kern van de vraag en gebruiken vol enthousiasme de nieuwste technieken op het gebied van data science om tot inzichten te komen. 

Zo geven we de opdrachtgevers die wij helpen de handvaten om zich te ontwikkelen als datagedreven organisatie. Wij geloven in inzichten die jou ondersteunen in het maken van datagedreven beslissingen.

Bouwen aan inzichten voor de datagedreven organisatie. 

Zelf aan de slag gaan met je gegevens is noodzakelijk om continu datagedreven beslissingen te kunnen maken. Van operationeel en tactisch tot strategische inzichten. 

Niet alleen historische data kunnen worden gevisualiseerd in een aantrekkelijke self-service Business intelligence omgeving. Zo kunnen ook voorspellingen voor de toekomst worden meegenomen in dashboards zodat een ontwikkeling van reactief naar sturend ontstaat. 

Het fundament van succesvol datagedreven werken. 

De basis is schone en beschikbare data – integraal gekoppeld op een veilige, centrale plek.Dit is een stap die vroeg of laat genomen wordt om het hoogste niveau van datagedreven werken te kunnen bereiken.

Voordat een optimale infrastructuur aanwezig is, is het cruciaal om te weten welke gegevens nu al kunnen worden benut binnen de huidige systemen. 

Bespaar tijd en geld met het automatiseren van processen.

Van het inlezen van bonnetjes tot het classificeren van teksten – veel taken kunnen tegenwoordig worden vervangen door een digitaal proces. 

Dit zijn juist vaak de taken die nu veel tijd en daarmee geld kosten. Bespaar rompslomp en vermijd deze zaken door technologie deze processen over te laten nemen. 

Een vast aanspreekpunt voor vragen over data. 

Zodra datagedreven werken in gang is gezet ontstaat enthousiasme en geloof in data. Dat betekent vaak dat medewerkers nieuwe ideeën krijgen voor toekomstige ontwikkelingen, bruikbare aanvullende inzichten en kansen om processen te verbeteren. 

Door een samenwerking aan te gaan kunnen we op vaste basis het datagedreven werken naar een hoger niveau tillen door stap voor stap ontwikkelingen in gang te zetten. 

Neem contact op voor een (digitale) kennismaking.