Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Klantverhalen

Lees recente case studies 

Datagedreven projectscuccessen.

“Verbetering begint bij de analyse van data.”

“Verbetering begint bij de analyse van data.”

Data verandert de manier van werken. Maar waar begin je bij het ontwikkelen van een datagedreven werkwijze? Dankzij een datakansenscan van Strategy01 werd het proces rondom maaltijdvoorziening in Ziekenhuis Gelderse Vallei in kaart gebracht en werden kansen op het gebied van data hierin geïdentificeerd.

798 511 Strategy01
“De samenwerking is meer dan goed bevallen.”

“De samenwerking is meer dan goed bevallen.”

Kunnen beschikken over de juiste cijfers bij het maken van strategische keuzes is cruciaal, zo weten we allemaal. In de praktijk blijkt vaak dat de juiste expertise nodig is om…

1200 900 Strategy01
“Het enthousiasme heeft ons goed gedaan.”

“Het enthousiasme heeft ons goed gedaan.”

Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen beschikt over een wagenpark waarmee het personeel zich verplaatst tussen bouwprojecten, kantoor, en indien nodig materiaal ophaalt bij leveranciers. Naast bouwkwaliteit en service is ook duurzaamheid…

1284 856 Strategy01
“Datatechnieken toepassen voor sociale vraagstukken.”

“Datatechnieken toepassen voor sociale vraagstukken.”

Hoe kunnen gemeenten de kracht van Artificial intelligence en machine learning inzetten voor relevante sociale vraagstukken? Om dit te onderzoeken, startte VNG Realisatie in 2020 met het Machine Learning Lab.

1920 1080 Strategy01
“Tot 20% minder verspilling.”

“Tot 20% minder verspilling.”

Met hoge vaste lasten en een toenemend personeelstekort is het cruciaal voor horecaondernemers om slim in te kopen. Daarom is datagedreven werken een oplossing als het gaat om het afstemmen van vraag en aanbod.

2560 1707 Strategy01