Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Wij maken datagedreven werken succesvol. Met heldere inzichten die leiden tot meetbaar resultaat. Door ons aanstekelijk enthousiasme ontstaan datagedreven organisaties waar je blij van wordt. 

Toggle offcanvas area

Verbetering begint bij de analyse van data.

“Verbetering begint bij de analyse van data.”

Kunnen beschikken over de juiste cijfers bij het maken van strategische keuzes is cruciaal, zo weten we allemaal. In de praktijk blijkt vaak dat de juiste expertise nodig is om de grote hoeveelheid aan gegevens in een organisatie te vertalen naar bruikbare inzichten.

Want ook al worden gegevens bijgehouden, bijvoorbeeld vanuit het CRM systeem of in de boekhouding, de uitdaging zit hem erin hoe deze data kan worden gecombineerd zodat belangrijke vragen over de bedrijfsvoering kunnen worden beantwoord. Precies dat is waar Strategy01 bij heeft geholpen in de samenwerking met Bereik.

Over Bereik & de samenwerking met Strategy01

Bereik is een exploitant van digitale reclameschermen, met bijna 100 borden verspreid over verschillende regio’s. Bereik heeft de ambitie om een substantiële groei door te maken door in nog meer steden zichtbaar te zijn.

Strategy01 heeft Bereik geholpen door de winstgevendheid per slot te analyseren en daarmee kritisch te kijken naar de lopende campagnes. Door gegevens vanuit verschillende systemen te ontsluiten en te combineren kan op een groot niveau van detail worden bepaald wat de optimale verdeling van de capaciteit voor ieder reclamebord is.

Inzicht in het optimaal benutten van de capaciteit

Dankzij verschillende datagedreven inzichten, per campagnes en zelfs per slot, kan Bereik beter sturen op het optimaal inzetten van de capaciteit. Bijkomend voordeel: nu de methoden om gegevens te koppelen eenmaal ontwikkeld zijn, kunnen actuele gegevens real-time worden gecombineerd en geanalyseerd. Dit biedt de mogelijkheid voor nóg meer datagedreven besluitvorming in de toekomst, aan de hand van custom dashboards met up-to-date grafieken en statistieken over de dagelijkse business.

Meer weten over data analyse en dataprojecten? Neem contact op. 

“De samenwerking is meer dan goed bevallen.”

 “De algemene indruk van de werkwijze van Strategy01 is dat ze zeer professioneel te werk gaan. Het zijn slimme jongens die al hun afspraken nakomen, met een duidelijke vorm van communiceren.” 

Lars Klootwijk Directeur Bereik
798 511 Strategy01